diumenge, 12 de febrer del 2012

Quines son les prioritats?

Em faig a diari la mateixa pregunta......quines son les prioritats en este moment?
Tal vegada siga fer un camp de gespa artificial al poble ?
O tal vegada siga fer una auditoria ?
O fer una altra pista de padel ?
Fer el camp de gespa supossa una inversió de 200.000 euros que seria aprofitat per un centenar de xiquets del poble,però..... hem de quedar be en els pares , no?Ja que van estar 3 anys fent politica de carrer al poliesportiu i van prometre a una gran majoria d´ells la inversió si entraven a l´ajuntament, ara no els poden defraudar!!!
Fer una auditoria a l´ajuntament...perquè? Sobren els diners per a que es gasten 20.000 euros , o sols  ho fan perque ho portaven al seu programa electoral i volen fer tot el promés?.Que hi ha indicis d´ una mala gestiò de l´antic equip de govern?Dons be......
I fer una nova pista de pàdel? Em sembla absurd quan ja en tenim una al poble.Sí!!!...la gent juga, clar que juga,en tota la gent que tenim a l´atur al poble normal que la pista de padel tinga cues per a jugar.En alguna cosa es tenen que distraure per a no pensar en com arribar a fi de mes.
He sentit tot tipus d´històries, gent que li llevaran sa casa per no poder pagar-la, gent que no arriba a fi de mes, gent que te dos xiquets i no poden ni comprar roba per als seus fills, gent que ha d´anar a menjar  a casa dels seus pares, etc....Moltissimes històries que senc a diari i em cau l´ànima als peus de sentir-les.
Quines són les prioritats en temps tant durs per al govern del PP aci a Simat?
Sembla que la gent li importa poc, i sols es dediquen a fer el que possava al seu programa electoral  deixant a un costat les priritats màximes .
Hui m´han dit que sóc molt revolucionaria....com no he de ser-ho?
Cada nit , quan acaba el dia , he sentit mil històries....històries reals .....històries que estàn passant a gent que conec,i no puc compendre com hi ha gent que te com a prioritat gastar-se els diners pùblics en coses que no son imprescindibles i no donant feina o formació.No ho entenc ara ni ho entendre mai.
No em calle res d´allò que no em pareix be i que em sembla absurd.
Ho he fet fins ara i seguire fent-ho!!!
 Acabaré donant ànims a tota la gent que no passa per un bon moment.....que en son molts!!!I dir-los que no es queden en l´intent , que miren sempre endavant i pensant que demà serà millor que hui!!!!

2 comentaris: