divendres, 8 de juny del 2012

Segueixes estant present!!

Quasi fa un any desde aquell dia.

Un dia en el que la tristesa es va apoderar de tots nosaltres, de la gent que et volíem.

Va ser un dia molt trist però al mateix temps un dia de alegria de veure que deixaves enrere tot el patiment que durant tant de temps es va apoderar de tu per descansar en pau.Un patiment que vam passar tots en tu fins L'últim minut .

Sempre vas ser un exemple de valentia per a mi i hui encara segueixes siguen-ho.Em vas ensenyar que la distància no fa oblidar a les persones que vols, és per això que a dia de hui sent que et vull igual o més que quan estaves entre nosaltres.

La teua valentia recorde.Eixa valentia que ens feies veure a nosaltres i ens feies pensar que estaves be encara que no ho estaves.Mai vas deixar de somriure i això també és un acte de valentia.

Vas lluitar com si fos la pitjor guerra que hagués existit, i desde ací vull dir-te que no vas perdre eixa guerra, vas guanyar a tots als soldats als que et vas enfretar.Va ser lluitador fins L'últim minut i mai m'oblidaré d´això.Vas ser un exemple a seguir!!!!

Hui, és el teu aniversari,i he volgut escriure't aquesta carta per a que sàpigues que cada dia et recorde.Recorde el teu somriure que es contagiava allà on anaves i de segur que estigues on estigues seguiràs fent-ho.

Ací et recordem cada dia, i molts dies ixes en algunes de les conversacions de la meua família.Ixen els nostres somriures quan et recordem ja que sempre ens venen al cap els bons moments que vam viure al teu costat,uns moments que mai ningú oblidarem.

Moltes felicitats tio, i allà on estigues , no canvies mai i seguix sent com eres....et vull!!!

2 comentaris:

  1. Tens raó Ana, sempre estarà en el nostre cor i en el nostre record.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tots els dies el recorde .....sent que està present encara!!!

      Elimina